Predaja sporocil
kot Avalonska maginja

Že kot otrok sem bila malo posebna, saj sem rojena v znamenju strelca, v kombinaciji s konjem po kitajskem horoskopu, sem bila vse drugo kot miren ubogljiv otrok.

Po starem kitajskem izročilu so ognjene konje, ki se rodijo vsakih 60 let pobijali, ker so bili zelo nenavadni in so se jih vsi bali. No jaz sem še vedno tukaj, je pa res ,da sem imela zelo lepo otroštvo, večino časa sem preživljala v naravi, že od malega sem močno povezana z njo in je danes moja največja učiteljica, tolažnica in zavetnica pred zunanjim svetom. Poleg tega sem že kot otrok imela zelo bujno in intenzivno domišljijo. Popolnoma sem se vživela v junake iz filmov in knjig, tako, da sem tudi odrasle uspela prepričati, da imamo doma v kleti konja, ki je točno tak, kot ga je imel moj pravljični junak.

Danes vem, da sem že takrat imela neko povezavo z duhovnimi sferami. Hoja po pokopališču v temi me je nekako povezovala z umrlimi in njihovimi dušami.
Tako sem se v iskanju sebe in svoje dušne poti zopet preko meditacij povezala z duhovnim svetom, duhovnimi vodniki, angeli, čarovniki, čarovnicami..

Tečaj Avalonske magije mi je odprl mistična vrata, nekako sem vedela, da sem v tem svetu mistike nekoč že bila, v meni so se vzbudili občutki že znanega, poznanega sveta ,kot da sem tam nekoč živela.
Magija je čista oblika duhovne energije, ki združuje eterično in fizično manifestacijo, tako, da uporabi številna fizična orodja.
Ljudje radi “čaramo” in uporaba določenih orodij preko obredov za izboljšanje življenja na vseh področjih je delo v dobro s pomočjo svetlobe in prinaša številne blagoslove.

Iskren namen, čisto in odprto srce odpira vrata AVALONA, čarovniki in čarovnice, ki tam domujejo, so moji svetovalci, zaščitniki, ki imajo zame vedno odgovor na vsako vprašanje in veste kaj.. še nikoli, prav nikoli nisem dobila odgovora, ki se ne bi uresničil v resničnem življenju.
Kot Avalonska maginja vam na vaša vprašanja v povezavi z njimi predam določena sporočila in uvide v vašo situacijo, kako jo razrešiti, katera orodja uporabiti, da dosežete želeno.

Sem Špela Burlovič, svetovalka, terapevtka, avalonska maginja.

Call Now Button
Scroll to Top