Predaja sporočil
kot Avalonska maginja

Že kot otrok sem bila malo posebna, saj sem rojena v znamenju strelca v kombinaciji s konjem po kitajskem horoskopu. Bila sem vse prej kot miren, ubogljiv otrok.

Po starem kitajskem izročilu so ognjene konje, ki se rodijo vsakih 60 let, pobijali, ker so bili zelo nenavadni in so se jih vsi bali. No jaz sem še vedno tukaj. Imela sem zelo lepo otroštvo, večino časa sem preživljala v naravi, že od malega sem močno povezana z njo in je danes moja največja učiteljica, tolažnica in zavetnica pred zunanjim svetom. Poleg tega sem imela že kot otrok zelo bujno in intenzivno domišljijo. Popolnoma sem se vživela v junake iz filmov in knjig, tako da sem tudi odrasle uspela prepričati, da imamo doma v kleti konja, ki je točno tak, kot ga je imel moj pravljični junak.

Danes vem, da sem že takrat imela neko povezavo z duhovnimi sferami, zelo me je privlačila notranjost v cerkvah, čeprav mi je bil vstop vanjo v komunističnih časih strogo prepovedan. Kljub temu sem zelo rada pokukala vanjo. Hoja po pokopališču v temi me je nekako povezovala z umrlimi in njihovimi dušami.
Tako sem se v iskanju sebe in svoje dušne poti preko meditacij zopet povezala z duhovnim svetom, duhovnimi vodniki, angeli, čarovniki, čarovnicami.

Tečaj Avalonske magije mi je odprl mistična vrata, nekako sem vedela, da sem v tem svetu mistike nekoč že bila, v meni so se vzbudili občutki že znanega, poznanega sveta, kot da sem tam nekoč živela.
Magija je čista oblika duhovne energije, ki združuje eterično in fizično manifestacijo tako, da uporabi številna fizična orodja.

Ljudje radi »čaramo« in uporaba določenih orodij v obredih za izboljšanje življenja na vseh področjih je delo v dobro s pomočjo svetlobe in prinaša številne blagoslove.
Iskren namen, čisto in odprto srce odpira vrata AVALONA. Čarovniki in čarovnice, ki tam domujejo, to so Merlin, Morgain, Vivien, Arthur in Kirka so moji svetovalci, zaščitniki, ki imajo zame vedno odgovor na vsako vprašanje. In veste, kaj še?! Nikoli, še prav nikoli nisem dobila odgovora, ki se ne bi uresničil v resničnem življenju.
Kot Avalonska maginja vam na vaša vprašanja v povezavi z njimi predam določena sporočila in uvide v vašo situacijo, kako jo razrešiti, katera orodja uporabiti, da dosežete željeno.

Sem Špela Burlovič, svetovalka, terapevtka, avalonska maginja.

Call Now Button
Scroll to Top