Osebno svetovanje

Čas v katerem smo, nas postavlja pred mnoge izzive, na vseh področjih.
Ljudje smo celostna bitja, sestavlja nas fizično, eterično, čustveno in mentalno telo. Kadar smo v neravnovesju na katerem koli izmed energijskih teles, se to odraža na našem počutju, zdravju in delovanju v okolici.
Tudi sama sem se po ločitvi, ko sem z dvema mladoletnima otrokoma odšla od doma znašla v situaciji, da sem potrebovala pomoč.
Neka višja sila mi je šepetala, naj si poiščem nekaj ali nekoga, ki me bo poslušal, slišal in skušal razumeti mojo situacijo. Večina življenja sem bila vajena, da vse težave rešujem sama, kar mi je nekako tudi uspevalo, tokrat pa sem začutila, da so se mi pričele dogajati spremembe na zdravstvenem področju, zapozneli stres me je čisto ohromil, nenehne vrtoglavice, neenakomerno bitje srca, znojenje, močno izpadanje las, so bili zame znak za alarm. Takrat sem se res ustrašila zase in za svoja dva otroka, ki bi lahko ostala sama, če se moje zdravstveno stanje ne bi izboljšalo.
Poiskala sem si terapevta, ki je zelo dobro razumel moje stanje, saj je tudi sam imel za seboj težke življenske izkušnje. Vedela sem, da je to edina in prava pot, da si povrnem zdravje in življenjsko moč. Zdravljenje s pomočjo meditacije, terapevtskih pogovorov, me je počasi vrnilo v življenje, hkrati pa sem spoznala duhovni svet, ki je postal del mene in me dvignil na popolnoma drugi nivo duhovnega zavedanja, za kar sem danes močno hvaležna.
Svoje duhovno znanje sem potem nadgrajevala preko tečajev, seminarjev (Neale Donald Walsch, Jay Shetty), kar me je dodatno obogatilo z znanjem.
Danes svoje znanje iz uradne medicine dopolnjujem in nadgrajujem z znanjem iz duhovnega sveta.
Moja filozofija je, da zdravje ni samo odsotnost neke bolezni ali bolečine, je mnogo več, je ravnovesje na fizičnem, mentalnem, eteričnem in čustvenem telesu.

Osebno svetovanje vam omogoča vpogled v vašo trenutno situacijo jaz pa vam na podlagi svojega znanja in izkušenj pomagam prepoznati in ozavestiti vašo težavo, skupaj poiščemo pot, ki jo boste prehodili, da dosežete cilj, ki si ga želite.

Call Now Button
Scroll to Top