O
Meni.

Nebesa in dno.

Sedaj se verjetno sprašujete kdo sem jaz, ki si upa tako suvereno zapisati takšno trditev? Sama osebno sem bila deležna težkih lekcij življenja in v tem trenutku bo prispodoba, da sem izkusila  »nebesa in dno« še najbolj primerna.

V ozadju je vedno bila prisotna misel, da pa življenje ni eno samo trpljenje in da obstaja nekaj »več« za kar smo poslani na ta svet. Že od nekdaj me je najbolj privlačilo tisto, kar je najbolj skrito, še neodkrito in nekje globoko v meni močna želja imeti znanje in moč, da se lahko povežem s temi nevidnimi energijami.

Sem Špela Burlovič, svetovalka, terapevtka, avalonska maginja.

Zdravstvo in duhovnost.

V meni se prepletata dva pola oz. dve področji delovanja. Uradno sem v službi javnega sektorja, konkretno zdravstva, kjer delam v službi NMP in ob tej priliki povem, da so izkušnje na tem področju neprecenljive. Večino časa se zaradi narave dela soočamo s težkimi življenjskimi situacijami. Kljub temu pa sem se tudi sama znašla v situaciji, ko sem se odločala med ali  potonem in se vdam ali pa nekaj spremenim? Odkrito povedano, če ne bi imela mladoletnih otrok bi se kar vdala.

A vesolje ima svoj plan. Ko sem dosegla svoje »dno«  na vseh področjih življenja, so po nekem naključju v moje življenje prišli ljudje, ki so tudi sami šli skozi težavne preizkušnje. Ko sem se začela udeleževati njihovih dogodkov sem ugotovila, da moram tudi jaz zavihat rokave in se spoprijeti s svojimi težavami. Dali so mi upanje, vero in pogum, da tudi sama izstopim iz svojih  težkih občutkov in si uredim življenje. Na novo. Začela sem meditirat, delat na sebi, raziskovati in spoznavati sebe, kdo sem kot duša, kakšno je moje poslanstvo….?

Moje poslansto.

Pot ni bila lahka, zagotovo pa prinaša razumevanje vseh okoliščin v katerih sem se v svojem življenju znašla. V meni se je nato zbudila neka sila, ki me je potegnila naprej po poti in na moji poti razvoja potihoma šepetala: Špela ti to zmoreš, samo pojdi naprej in ne odnehaj.

Srečala sem se njimi, zame so res trije MUŠKETIRJI. Ti so mi preko svojih meditacij, delavnic in  tečajev pokazali nov pogled na življenje, ki je postopoma postajalo lažje in pričela sem verjeti, da je tudi moje lahko boljše in drugačno.

Nek rek pravi, da ko je učenec pripravljen pride učitelj. Zame je bil prvi in konkretni stik svetovanje. V resnici se je tako začela moja duhovna pot.

Kaj bi rada sporočila ljudem in kako jim lahko pomagam? V tem primeru mi je v misli prišel tečaj ciganskih kart. Na eni od stopenj sem dobila vprašanje kakšen je namen, da smo se udeležili  tečaja? Večina jih je odgovorila, da jih to zanima, da bi radi tudi sami obudili znanja in da bi delali z njimi. Ko sem prišla na vrsto jaz, sem vsa solzna in smrkava nekje iz globine komaj spravila iz sebe nekaj besed, ki pa se jih dobro spominjam.

»Želim si, da lahko svoje znanje iz uradne medicine povežem z duhovnostjo. Udeleženci tečaja, ki so takrat bili z menoj v prostoru so me pogledali. Morda so si mislili, da mi ne bo ti uspelo, A ciganke so takrat predale jasno sporočilo zame in to je: nekje v roku treh let je tudi to mogoče. Zaupala sem jim in najbolj sem zaupala sebi. Ravno tri leta bo minilo, ko pišem to predstavitev za svojo spletno stran.  V tem času sem se uprla na notranji glas in si zaupala. Uspelo mi bo!

Globoko spoštujem uradno medicino in jo tudi zagovarjam. Dodala sem še duhovno plat in se opremila z znanji z namenom, da tudi vam pomagam poiskati pravo pot iz okoliščin v katerih ste se znašli. Glede na vse vam na podlagi svojega znanja  in osebnih izkušenj ponujam naslednje storitve.

Call Now Button
Scroll to Top